selam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.selam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
selam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
Tokmağım tok tok eder taşşaklarım hop hop ederselam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
e.s.selam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
sselam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
esselam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz
Lookselam beyler tekrardan bir db paylasimi yapıyorum bu seferki paylaşım küçüktür kusura bakmayın yakında daha iyilerle geliriz