exploit paylaşım grubumuz: t.me/HTTPwnn

moneymotion.io exploit - Paranızı ikiye katlayın.

OPPRESSOR

WarNight Member
Reaksiyon
3
xentr_thread_starter
MoneyMotion POS Sistem Açığı - Bakiyeyi İkiye Katlama Yöntemi

Açığın Keşif Süreci

Normal şekilde paramı MoneyMotion üzerinden alıyordum. Bir gün bir müşterinin aldığı 10 dolarlık ürün için bankasını arayıp iade (chargeback) talebi oluşturduğunu gördüm. Sistem, yaptıkları self-servis anlaşmalarından dolayı müşterinin aldığı hizmeti hiçbir sorun yaşamadan doğrudan iade etmesine izin verdi.

Fakat bu iadenin bana maliyeti 20 dolar oldu, yani benden doğrudan iki katı para kestiler. Müşteri hizmetten yararlanmış olmasına rağmen sistem buna karşı hiçbir şey yapamadı.

Yöntemin Uygulanışı (Sistem Boşluğu)

Sistemin bu işleyiş altyapısı sayesinde bakiyeyi katlayabiliyorsunuz:

1. 1. Sistem üzerinden yüksek meblağlı bir alışveriş yapılıyor (Örn: 1000$).
  2. 2. POS panelindeki para sorunsuz bir şekilde çekiliyor.
  3. 3. Ardından banka üzerinden iade (chargeback) talebi oluşturuluyor.
  4. 4. MoneyMotion chargeback kuralları ve self-servis anlaşmaları nedeniyle buna hiçbir şekilde müdahale edemiyor ve aynı zamanda 1000$ iadeyi almış oluyorsunuz.

Özet: Sistem, harcanan parayı çektikten sonra arkadan yapılan iade taleplerini engelleyemiyor ve satıcı paneli ile banka kanalı arasındaki bu senkronizasyon açığı sayesinde bakiye katlanmış oluyor.

Sistem fixlenmeden önce değerlendirmek isteyenler konuyu inceleyebilir. Sorumluluk kabul etmiyorum.

https://www.trustpilot.com/review/moneymotion.io zaten yorumlarından nasıl bir boktan sistem olduğu gözüküyor tadını çıkarın.

Geri
En Üst