WN adına güzel bir tiktok ve instagram hesabı açılıp güncel keşfete/mizahlara göre içerik üretilirse çok iyi kitle yakalayacağımızı ve forumun hızlı büyüyeceğini düşünüyorum, içerik öneri kanalları da eklenebilir işleri hızlandırır
kesinlikle mantıklıWN adına güzel bir tiktok ve instagram hesabı açılıp güncel keşfete/mizahlara göre içerik üretilirse çok iyi kitle yakalayacağımızı ve forumun hızlı büyüyeceğini düşünüyorum, içerik öneri kanalları da eklenebilir işleri hızlandırır
eskiden vardi hatta yoneticisi bendim ama ilerleyemedik, ayrica turk kitlesi pek yok bu isin globale oynamak lazim biraz dahaWN adına güzel bir tiktok ve instagram hesabı açılıp güncel keşfete/mizahlara göre içerik üretilirse çok iyi kitle yakalayacağımızı ve forumun hızlı büyüyeceğini düşünüyorum, içerik öneri kanalları da eklenebilir işleri hızlandırır
mantıklıWN adına güzel bir tiktok ve instagram hesabı açılıp güncel keşfete/mizahlara göre içerik üretilirse çok iyi kitle yakalayacağımızı ve forumun hızlı büyüyeceğini düşünüyorum, içerik öneri kanalları da eklenebilir işleri hızlandırır