exploit paylaşım grubumuz: t.me/HTTPwnn

WarNight Forum Resmi Olarak Açıldı!

• Konu başlatıcı Konu başlatıcı moriarty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Reaksiyon
233
xentr_thread_starter
Merhaba WarNight ailesi,

Uzun bir hazırlık sürecinden sonra forumumuz nihayet herkesin huzurunda açılmış bulunuyor.

Bizim en temel amacımız, footer’da da belirttiğimiz üzere, herkesin birbirine saygılı davrandığı, lamerlara yer vermediğimiz, öğrenmek isteyenin baş tacı edildiği bir forum yapısı kurmaktır.

Burada hem kendi konularınızı açıp yazılar yazabilir, kendinizi geliştirebilir hem de öğrenmek isteyenlere yol gösterebilirsiniz. Bir nevi modern dünyada oldschool hacking forum kültürünün yeniden doğuşu olmayı hedefliyoruz.

Yöneticiler olarak sadece iki kişiyiz: moriarty (ben) ve sergei dostum.

Amaçlarımız kısaca şöyle:

• Yıllardır süren “sqlmap kullanımı” döngüsünden çıkıp, olayların mantığını ve gerçek sistemlere yönelik saldırı tekniklerini kavratmak
  • Zero-day ve 1-day exploit paylaşımları
  • Kaliteli research’lar ve bulgular paylaşmak
  • Sızdırılmış kaliteli databaseleri sizlere sunmak
  • Gizliliğinizi ön planda tutmak (kayıt olurken mail bile almıyoruz. IP logging mekanizmasını da büyük ölçüde kaldırdık)
  • Toplu etkinlikler düzenlemek (CTF, yarışmalar vs.)
  • En önemlisi: Eğlenceli, kaliteli ve samimi bir ortam oluşturmak

Hep birlikte gelişeceğiz. Biz de sizler kadar üst seviyede değiliz, birlikte büyüyeceğiz.

Bu doğrultuda birçok kategori açtık, umarım zamanla hepsi güzel içeriklerle dolup taşar:

WarNight

Hacking

İstihbarat & OPSEC

Leaks

Kodlama

Kurallarımızı lütfen okuyun. Herkesin saygılı ve yapıcı olmasını bekliyoruz.

Bu konu önemli duyurular için sabitlenecektir.

Sennn hoş geldin <3

WarNight Forum

Merhaba WarNight ailesi,

Uzun bir hazırlık sürecinden sonra forumumuz nihayet herkesin huzurunda açılmış bulunuyor.

Bizim en temel amacımız, footer’da da belirttiğimiz üzere, herkesin birbirine saygılı davrandığı, lamerlara yer vermediğimiz, öğrenmek isteyenin baş tacı edildiği bir forum yapısı kurmaktır.

Burada hem kendi konularınızı açıp yazılar yazabilir, kendinizi geliştirebilir hem de öğrenmek isteyenlere yol gösterebilirsiniz. Bir nevi modern dünyada oldschool hacking forum kültürünün yeniden doğuşu olmayı hedefliyoruz.

Yöneticiler olarak sadece iki kişiyiz: moriarty (ben) ve sergei dostum.

Amaçlarımız kısaca şöyle:

• Yıllardır süren “sqlmap kullanımı” döngüsünden çıkıp, olayların mantığını ve gerçek sistemlere yönelik saldırı tekniklerini kavratmak
  • Zero-day ve 1-day exploit paylaşımları
  • Kaliteli research’lar ve bulgular paylaşmak
  • Sızdırılmış kaliteli databaseleri sizlere sunmak
  • Gizliliğinizi ön planda tutmak (kayıt olurken mail bile almıyoruz. IP logging mekanizmasını da büyük ölçüde kaldırdık)
  • Toplu etkinlikler düzenlemek (CTF, yarışmalar vs.)
  • En önemlisi: Eğlenceli, kaliteli ve samimi bir ortam oluşturmak

Hep birlikte gelişeceğiz. Biz de sizler kadar üst seviyede değiliz, birlikte büyüyeceğiz.

Bu doğrultuda birçok kategori açtık, umarım zamanla hepsi güzel içeriklerle dolup taşar:

WarNight

Hacking

İstihbarat & OPSEC

Leaks

Kodlama

Kurallarımızı lütfen okuyun. Herkesin saygılı ve yapıcı olmasını bekliyoruz.

Bu konu önemli duyurular için sabitlenecektir.

Sennn hoş geldin <3

WarNight Forum

biraz geç katıldım kusura bakma. Hayırlı olsun forumunuz daha nice başarılarınızı görmek dileğiyle gençlik.

Geri
En Üst