#
Selamlar değerli Warnight üyeleri,
# Son dönemde artan sunucu maliyetlerinden sonra, projelerini test etmek veya kısa süreli işlerini halletmek isteyenler için piyasadaki en güvenilir # Ücretsiz VDS sağlayan firmaları araştırdım. Hem anlık (
saatlik) deneme sürümü verenleri hem de yüksek bakiye tanımlayanları aşağıda # listeledim.
---

1. Kredi Kartı Gerektirmeyenler (Hızlı Kurulum) -
AppOnFly → Kayıt bile gerektirmeden tarayıcı üzerinden 30-60 dakikalık Windows RDP erişimi sağlar. Anlık testler için birebir. -
Cloudways → 3 günlük deneme süresi verir ve kayıt aşamasında genellikle kredi kartı istemez. Web projeleri için ideal. --- 
2. Yüksek Bakiyeli Deneme Sürümleri (Profesyonel) -
Kamatera → 30 gün boyunca kullanabileceğiniz 100 $ bakiye tanımlıyor. Saatlik ücretlendirme mantığıyla çalışır, işiniz bitince sunucuyu silip kredinizi koruyabilirsiniz. -
DigitalOcean → Yeni üyelere 60 gün geçerli 200 $ kredi veriyor. Altyapısı en sağlam olanlardan biri. -
Google Cloud & Oracle → “Always Free” (Daima Ücretsiz) paketleri var. Özellikle Oracle, 24 GB RAM’e kadar ücretsiz ARM sunucu vererek bu konuda zirvede. --- 
Önemli Notlar -
Büyük firmalar (Google, DigitalOcean vb.) suistimali önlemek için doğrulama amaçlı sanal kart isteyebilir. -
Deneme süreleri bittiğinde faturayla karşılaşmamak için sunucuları silin veya hatırlatıcı kurun. -
Ücretsiz VDS’lerde genellikle mining (madencilik) ve illegal işlemler yasaktır, hesabınız anında kapanabilir. --
# Son dönemde artan sunucu maliyetlerinden sonra, projelerini test etmek veya kısa süreli işlerini halletmek isteyenler için piyasadaki en güvenilir # Ücretsiz VDS sağlayan firmaları araştırdım. Hem anlık (
---
Son düzenleme: